7. Formació relacionada amb l'Esquema Nacional de Seguretat

Consulti els cursos disponibles en la Plataforma ÁNGELES, orientats al coneixement i formació en l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS).

ÁNGELES
Formación

Image

Esquema Nacional de Seguretat

L'objectiu d'aquest curs és tractar tots els aspectes teòrics relacionats amb les polítiques de Seguretat en la utilització de mitjans electrònics, recollides en l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS)

Image

Anàlisi i Gestió de Riscos dels Sistemes d'Informació

L'objectiu d'aquest curs és comprendre el concepte de gestió i anàlisi de riscos, així com la manera de tractar el risc. A més, s'aprofundeix en el funcionament de la solució PILAR.


Image

Aproximació pràctica a l'Esquema Nacional de Seguretat

En aquest curs s'escomet una aproximació a l'Esquema Nacional de Seguretat des d'un punt de vista pràctic.

Image

Auditories en el ENS

Aquest curs té com a objectiu presentar una introducció a les Auditories de seguretat centrant-se en les particularitats de les auditories de l'Esquema Nacional de Seguretat, a més de revisar els passos necessaris durant el desenvolupament i execució d'una auditoria.


Image

µCeENS

L'objecte del curs és possibilitar el compliment de l'ENS dels sistemes d'informació d'organitzacions amb limitacions per abordar per si soles el procés d'adequació per a l'obtenció de la Certificació de Conformitat corresponent.